Παρουσίαση

Τρυπητή, όμορφο χωριό της Mήλου, σας προσκαλεί να περιπλανηθείτε στα στενά της δρομάκια, ανάμεσα σε παραδοσιακά λευκά σπίτια και λουλουδιασμένες αυλές, ενώ ο κόλπος της Mήλου απλώνεται μπροστά σας προσφέροντας μια θέα εκπληκτική. Και μετά την περιπλάνηση ο δρόμος σας φέρνει στα «Γλαρονήσια».

Καθίστε στη νησιώτικη αυλή και απολαύστε για άλλη μια φορά τη θέα, μεζέδες γεμίζουν το τραπέζι και εκλεκτό ντόπιο κρασί σερβίρεται στα ποτήρια. Στην Τρυπητή της Mήλου στα «Γλαρονήσια» το γεύμα είναι μια απόλαυση μοναδική. Το άψογο σέρβις μας, και η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, και η ωραιότερη αστακομακαρονάδα του νησιού, φτιαγμένη με το δικό μας ιδιαίτερο τρόπο.

Το φρέσκο ντόπιο ψάρι και ο συνεχής εμπλουτισμός των προϊόντων μας με αγνά φρέσκα υλικά, σε συνδυασμό με το μαγευτικό περιβάλλον με θέα τη θάλασσα, καθιστούν το εστιατόριο «Γλαρονήσια» Συνώνυμο της ποιότητας και της άμεσης εξυπηρέτησης στο νησί μας. Φρέσκο ψάρι, μαγειρευτά φαγητά, κρέας στα κάρβουνα, και σαλάτες από αγνά φρέσκα υλικά, δημιουργήματα που υπογράφουν με την προσωπική τους φροντίδα ο Mιχάλης και ο Πέτρος Βαμβακάρης, θα αποτελέσουν για σας αξέχαστες γευστικές εμπειρίες. Αναλαμβάνουμε δεξιώσεις και γάμους.

Σας περιμένουμε!

Το Catering ‘Γλαρονήσια’ αναλαμβάνει τη διοργάνωση εκδηλώσεων γάμων, βαπτίσεων, παιδικών, εταιρικών αλλά και κοινωνικών εκδηλώσεων. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των συνεστιάσεων αλλά και της μαζικής εστίασης, στο πανέμορφο νησί της Μήλου, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση, για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης σας.
Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη πελατών και φίλων, καταλήξαμε ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι μια απλή και δοκιμασμένη συνταγή: υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία, ταχύτητα, χαμηλό κόστος, πρωτότυπες δημιουργίες.

Επικοινωνία