ΜΗΛΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Στη Μήλο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, ο Δήμος Μήλου διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις στα πλαίσια του ετήσιου Φεστιβάλ Μήλου. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποιούνται πάνω από 20 πανηγύρια, στα οποία προσφέρονται παραδοσιακοί μεζέδες της Μήλος και ντόπιο κρασί της Μήλος. Αθλητικές Δραστηριότητες.

Εάν αποφασίσετε να μείνετε είτε στο κάμπινγκ είτε στα δωμάτια στη Μήλο, έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε πολλές οργανωμένες δραστηριότητες και σπορ στην παραλία της περιοχής και σε άλλες παραλίες της Μήλου.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΗΛΟ: Θαυμάστε την άγρια ομορφιά της θάλασσας και τον εκπληκτικό βυθό της Μήλου. Ανακαλύψτε μυστικά, εξερευνήστε άγνωστα μέρη... ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ ΣΤΗ ΜΗΛΟ : Συνδυάστε τα υπέροχα νερά του Αιγαίου με τις ιδανικές καιρικές συνθήκες της Μήλου και έχετε ένα μοναδικό μέρος για να απολαύσετε το αγαπημένο σας σπορ..

CAI BOARD ΣΤΗ ΜΗΛΟ: Πετάξτε πάνω από το Αιγαίο και νιώστε την απόλυτη ελευθερία κάνοντας το εκπληκτικό αυτό θαλάσσιο σπορ.

ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΗ ΜΗΛΟ: Οι λάτρεις αυτών των σπορ κερδίζουν συνεχώς έδαφος. Στη Μήλο θα βρείτε τα ειδυλλιακά μέρη και ιδανικές καιρικές συνθήκες για να τα απολαύσετε.